Jak jednoduše zajistit hlídání pro vaše děti?


Chůva musí vyhovovat vám i vašim dětem

Když se podíváte na internet, zjistíte, že inzerátů s nabídkou hlídání je všude poměrně dost. V tom je ale velký problém. Ne všechny osoby, které hlídání dětí nabízí, jsou profesionálové. Pokud vybíráte chůvu, měli byste si ji prověřit. Vždy chtějte doložení referencí. Vůbec nejlepší je, když si vyžádáte kontakty na rodiny, kde vybraná osoba již děti hlídala. Nebojte se zavolat a zjistit si, jak hlídání probíhalo. Uvědomte si, že svěřujete vaše dítě cizí osobě a tu byste měli znát. Chůva by měla po všech stránkách vyhovovat vám i vašim dětem. Pokud máte jakékoliv pochybnosti, chůvu odmítněte. Další rady, které pomohou s výběrem ideální chůvy, najdete v tomto článku.

S agenturou Slunečnice máte jistotu

Je určitě lepším řešením, když se obrátíte na profesionální agenturu. Naším tipem pro vás je Agentura Slunečnice, která nabízí hlídání děti v Praze a v jejím blízkém okolí. Agentura zaměstnává profesionální chůvy, jejich dovednosti si prověřuje. Každá chůva musí například složit psychotesty.

Agentura Slunečnice nabízí hlídání krátkodobé i dlouhodobé, chůvy například mohou zajistit jen doprovod vašeho dítěte do školky nebo školy. Pomohou i při hlídání nemocného dítěte. Agentura zajistí i hlídání dětí na firemních akcích.

Výhodou u agentury je, že nabízí i možnost si chůvu vyzkoušet. Zkušební doba je 2 dny, hlídání je v této době pro vás zdarma. Pokud zjistíte, že vám chůva z jakéhokoliv důvodu nevyhovuje, budete moci ji vyměnit.

Kolik za hlídání u Slunečnice zaplatíte? Prohlédněte si jejich ceník za hlídání dětí.

Nabízí i další zajímavé služby

Agentura Slunečnice nabízí kromě hlídání i cenově výhodný úklid domácnosti a zaměstnává i zkušené pečovatelky, které zajistí péči o seniory přímo u vás doma.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient