Pití s sebou v elegantní láhvi


Přibalte láhev na pití

Alternativou ke komerčně prodávaným dětským pitím jsou nápoje vyráběné doma, ať už jde o čaje, domácí ovocné šťávy nebo i čistou pitnou vodu z kohoutku. Potíž ale u domácích nápojů spočívá v tom, že pro děti není jaksi atraktivní, brát si s sebou do školy jakousi doma plněnou láhev. Možnou cestou je opatřit dětem atraktivní láhev na pití. Vybírat můžete z řady kvalitních lahví s moderním vzhledem. Například láhve na pití Equa mají velmi příjemný design, jsou moderní a velmi atraktivní pro děti. Na výběr je ze tří potisků – pro kluky, pro holky a univerzální zelený. Láhve jsou vybaveny praktickým poutkem pro pohodlné uchopení a ideálně tvarovaným hrdlem, které vylučuje polití. Mimoto jsou vyrobeny z odolného plastu vyrobeného na zeleninové bázi, což jednak znamená, že láhve neobsahují toxické lávky – jako jsou BPA, a jednak jde o ekologický výrobek.

Teplý čaj na procházku

Láhve na pití samozřejmě neslouží jen pro nošení studených nápojů, ale jsou přizpůsobeny i pro použití s teplými nápoji, což oceníte například při dlouhých zimních procházkách. Není nad to, zahřát se lahodným doma připraveným čajem.

Pořízením láhve nejen že dopřejete dítěti vlastní nápoj, u něhož plně kontrolujete jeho složení, ale rozhodně i ušetříte. Taková láhev je určena na dlouhodobé používání a její poměrně nízká cena brzo vyváží cenu každodenně kupovaných dětských nápojů.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient