Speciální karnevalová noc v Bongu

Zveme všechny děti na speciální noc v zábavním parku Bongo. Můžete se těšit na super karneval, kde nebude chybět ani opičák Bongo! Rodiče v plesové sezóně jistě ocení  profesionálně zajištěné hlídání dětí. Děti k nám přivezete v sobotu 29.1. v 18:00 a druhý den si děti vyzvednete tentokrát až v 11:30. Bereme s sebou jen prvních 50 přihlášených dobrodruhů ve věku od 6 do 13 let.

Vyplněnou přihlášku spolu se zálohou 275,- Kč odevzdejte v hale Bongo co nejdříve, doplatek ve výši  275,-Kč uhraďte nejpozději do 22.1. 2011. Dítě je zaevidováno jako účastník akce po úhradě zálohy a předložení řádně vyplněné přihlášky.

Cena: 550,-    Kč. V ceně je zahrnuto: vstupné do haly Bongo, řádění na všech atrakcích, nepřetržitý dohled a hlídání dětí, zábavný a poučný program, setkání s opičákem Bongo, večeře, nocleh v hale nebo učebně, snídaně, pitný režim a překvapení pro každé dítě.

Na karneval: Děti si mohou přinést vlastní karnevalovou masku (takovou, která neomezuje v pohybu)  nebo se mohou nechat namaskovat až přímo v hale. Malba na obličej bude součástí programu. Děti si přinesou: uzavřené přezůvky, sportovní oblečení, spacák, karimatku,  hygienické potřeby, pyžamo. Okopírovanou kartičku pojištěnce!!!

Více informací: http://www.bongobrno.cz/

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient