Dáváte dohromady výbavičku pro miminko? Zkuste tuhle aplikaci

Pokud čekáte miminko, určitě si v hlavě tvoříte seznam všech věcí, které chcete pro miminko pořídit. Je jen otázkou času, kdy bude potřeba si sednout a všechny položky si sepsat, aby se na nic nezapomnělo. Co takhle nedělat si seznam pouze na papír, ale využít k tomu chytrou platformu, jakou je třeba Tomikup?

Výbavička na Tomikupu

Tomikup je online wishlist. Můžete na něm tvořit seznamy s nápady na dárky pro sebe, pro své blízké, ale také seznamy svatebních darů, a právě seznamy s výbavičkou pro miminko.

Může vás napadnout otázka, proč vlastně tvořit seznam s výbavičkou online, když přece stačí udělat si papírový seznam. Odpovědí jsou babičky, kamarádi, rodina… Většina natěšených příbuzných a blízkých přátel by se ráda alespoň z části podílela na nákupu potřeb pro miminko. Mnohdy má ale budoucí maminka o výbavičce jinou představu než třeba tchýně, která zamrzla v 80. letech… A právě proto je tady Tomikup.

Proč sepsat výbavičku pro miminko online?

  • Seznam můžete snadno sdílet se všemi, kteří se chtějí na nákupech podílet.
  • Jednotlivé položky v seznamu je možno zarezervovat, takže je pořádek v tom, co kdo koupí.
  • Díky mobilní aplikaci můžete snadno připisovat položky na seznam hned, jak vás napadnou.
  • Seznam je online, takže všechny změny se hned ukáží všem, se kterými ho sdílíte. Nemusíte seznam tedy znovu rozesílat, pokud do něj něco přidáte.
  • Ke každé položce seznamu můžete přidat popisek, obrázek i odkaz na web. Všichni tak budou vědět, jaký konkrétní produkt mají koupit.

S Tomikupem snadno vytvoříte přehledný soupis toho, co pro své dítě chcete. A co je nejlepší? Jeho použití je zcela zdarma! Tak proč to nezkusit?

Seznam s výbavičkou pro miminko už je pro vás sepsaný

Aby vám Tomikup ještě více ušetřil práci, vytvořil pro vás seznam věcí, které by neměly v žádné výbavičce chybět. Stačí z výbavičky pro miminko smazat věci, které už máte, přidat ty, které chcete navíc a upravit odkazy (a obrázky), tak aby odkazovaly na konkrétní vámi vybrané produkty.
Pak už stačí jen seznam uložit a sdílet. Jednodušší už to být nemůže a rezervace dárků pro miminko může začít.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient